Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimarts, 9 d’abril del 2013

PASSIÓ PER LA VERITAT

BUSCO.- aquesta vida que és de tots i  vull  saber la veritat, estic cansada de tantes mentides.

ESCOLTO.- tot el que es diu, el que uns afirmen i d'altres contradiuen, on està la veritat?

VISC.- la meva vida, la que vull viure, la vull neta i la vull compartir.

SOMIO.- un món nou on les paraules guerra, odi, estafes, corrupció... desapareguin del diccionari.

TINC.-  quan tinc?, què tinc?, em miro les mans, els ulls, les butxaques, el meu entorn i veig que molts es perden per voler més i més.

EXPERIMENTAR.- és observar, és actuar, buscar, assaborir i recordar, és viure de debò.

GAUDEIXO.- vaig creixent pas a pas i vaig aprenent, gaudeixo del moment, de cada racó del camí i de les coses més senzilles.

PARLO.- arribem al món, parlem i cridem "la veritat si us plau", només la veritat, vivim   un món ple d'enganys.

SÓC.-  fals?, artificial?, trampós?, enganyós? NO, aquest no sóc jo. Vull ser honest, fidel, lleial, vull ser una persona de veritat. 

LA VIDA ES VA FENT DIA A DIA, MOMENT A MOMENT. Cada dia pot ser el que nosaltres vulguem, tot dependrà del nostre esforç, la nostra il·lusió, la nostra honestedat... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada