Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dilluns, 8 d’abril del 2013

LA SEXTA DE TVE  "SALVADOS"

Alguns diumenges a les 21'30 connecto amb aquesta cadena per veure el programa "Salvados" del periodista Jordi Èvole. Aquest jove conegut més aviat en l'aspecte còmic i divertit, fa unes entrevistes "serioses i fortes" però amb el seu aire informal.
 
Us recomano buscar a Internet i seguir les entrevistes d'ahir dia 7 d'abril. Les primeres sobre la Indústria Farmacèutica i les segones sobre l'Armament d'Espanya "Fuerzas Armadas". Impossible fer-ne aquí un resum, s'ha de seguir i reflexionar, és molt FORT.
 
Fa preguntes prou directes com per deixar als entrevistats força tallats, amb respostes difícils de contestar i els resultats molt  preocupants. Són tantes les coses que la gent no sabem... Sembla impossible que tingui permís per aquestes entrevistes.
 
És possible que molts de vosaltres ja seguiu aquest programa, sinó ho feu, sempre ho podem recuperar per Internet.
 
QUE TINGUEM SORT, perquè tot està prou complicat per sortir del pou on estem ficats.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada