Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimarts, 23 d’agost del 2016

ASHA MIRÓ  "LA FILLA DEL GANGES"  HISTÒRIA D'UNA ADOPCIÓ


L'Asha va arribar a Barcelona procedent d'un orfenat de l'Índia quan tenia 6-7 anys el mes d'octubre de 1974. En aquesta ciutat l'esperaven uns pares disposats a donar-li tot el que se li pot donar a un fill a més d'una germana nascuda com ella a l'Índia, només tenia uns mesos de vida, així que ella sempre ha estat la germana gran.


Però ni tot l'afecte d'uns pares, ni el pas del temps podien esborrar moltes preguntes que l'Asha es feia des de petita. Així que el 1995 va voler tornar a la terra que la va veure néixer per conèixer-la amb ulls de persona adulta, per recórrer els rastres del seu passat i comprovar si els records que conservava es corresponien amb la realitat i sobretot per saber qui eren els seus pares biològics i perquè la van dur a un orfenat de ben petita.

Va visitar les aigües del Ganges, l'orfenat de Nàsik on va passar els primers anys de la seva vida i va reconstruir la infància plena de misèria, però també d'estimació, va descobrir moltes coses, el que va trobar supera de lluny tots els seus records. En les pàgines del seu segon llibre "Les dues cares de la lluna" podem conèixer la seva família biològica.

A Barcelona va estudiar magisteri i música, ha treballat com a mestra, presentadora de TV, radio, va col·laborar en comunicació en el Fòrum de Barcelona 2004. És autora d'un conte molt bonic "Els quatre viatgers".

Més informació  www.asha-miro.com
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada