Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimarts, 22 de gener de 2013

ODI - TOLERÀNCIA   Bé que de vegades pot passar veritat?

  • Un empresari va esbroncar al director, estava enfadat en aquell moment.
  • El director en arribar a casa va cridar a la seva esposa, pel que havia gastat.
  • L'esposa va renyar l'empleada perquè havia trencat un plat.
  • L'empleada va donar una puntada de peu al gos perquè la va fer ensopegar.
  • El gos va sortir corrent i va mossegar una senyora.Aquesta senyora va anar a l'hospital per curar-se la ferida i va escridassar al metge perquè li va fer mal.
  • El jove metge va arribar a casa i va renyar a la seva mare, el menjar no li agradava.
AQUÍ S'ACABA EL CERCLE DE L'ODI EN XOCAR AMB LA TOLERÀNCIA.
  • La seva mare molt tolerant i tot amor i perdó, el va acariciar i li va dir:
Fill meu et prometo que demà faré el teu menjar favorit, treballes massa i estàs cansat, ves i passa una bona nit. Al matí et sentiràs millor.

Va fer-li un petó i va abandonar l'habitació, deixant-lo sol amb els seus pensaments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada