Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimecres, 9 de gener de 2013

SI ET VOLS REALITZAR

  • No busquis a l'exterior, el que tens dintre teu: les teves qualitats, capacitats, allò que només tu posseeixes...
  • Treu la bondat que hi ha en el més profund del teu interior. Viuràs millor.
  • Sigues caritatiu, comprèn, ajuda, estima, serveix... Seràs més feliç.
  • No esperis que els altres siguin justos amb tu, ni comprensius, ni caritatius, ni benignes... Prepara't per saber encaixar i oferir.
  • Sigues fidel a tu mateix i a un gran ideal... Desprès penja'l d'una estrella i segueix-lo. No t'equivocaràs la teva vida guanyarà en sentit i qualitat.
  • Allibera't, Goethe deia: "Feliç aquell qui reconeix a temps que els seus desigs no van d'acord amb les seves facultats".
  • No recullis totes les paraules que et diuen. Hi ha una dita nascuda de la saviesa popular que afirma: "Si cada vegada que un gos lladra, t'atures... mai arribaràs al final del teu camí".
  • Emerson, coneixedor de les capacitats de la persona humana, afirmava: "El que tu ets parla més alt... que el que tu dius".
  • El doctor A. Schweitzer, Teòleg, músic i metge cirurgià.  de tant en tant oferia concerts en les principals ciutats europees per recaptar diners i així poder atendre els seus malalts acollits en l'hospital africà de Lambarené (Gabon) i donava aquest consell: "En aquells moments de la vida en què el teu talent, les teves qualitats satisfan les necessitats d'alguna persona... és allí on Déu vol que tu estiguis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada