Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

divendres, 27 d’abril de 2012

AVUI,  LA MARE DE DÉU DE MONTSERRAT

Aquesta setmana juntament amb Sant Jordi, és la FESTA MAJOR DE CATALUNYA. Són unes festes que a més d'unes arrels cristianes, també fan pensar quina mena de país anem forjant entre tots.

Demanem a la Verge de Montserrat que ha fet d'aquelles penyes granítiques el cor de Catalunya i la casa pairal dels catalans, que ens ajudi a estimar-nos amb cor de germans, perquè ser català també vol dir que ens sentim agermanats tots els que hem nascut aquí, com els que han arribat d'altres terres llunyanes, ja que tots hem escollit aquí el nostre futur, perquè Catalunya ha estat sempre terra de convivència, de voluntat, d'esforç i d'esperança per anar endavant.  VISCA CATALUNYA.

ROSA D'ABRIL MORENA DE LA SERRA, DE MONTSERRAT ESTEL, IL·LUMINEU LA CATALANA TERRA, GUIEU-NOS CAP AL CEL, GUIEU-NOS CAP AL CEL.

ÉS LA MORENETA LA FE DEL POBLE CATALÀ, L'ESTEL DEL SEU CAMÍ, L'AFANY DELS SEUS AMORS. DE L'ESCOLANIA LA VEU DEL CEL HAN ESCOLTAT, I EL SÓ DE L'ORACIÓ RESSONA PER TOT MONTSERRAT.

IL·LUMINA AQUESTA TERRA, QUE PER TOT TÉ TANT RESSÒ, LA VERGE BRUNA A LA SERRA I SANT JORDI PER PATRÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari