Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

divendres, 6 d’abril de 2012

DOSSIERS  SOLIDARIS

Un dels meus jovis és col·leccionar temes i frases amb continguts humans, socials, solidaris. Qui ha seguit algun escrit d'aquest blog, haurà copsat el meu interès perquè arribin a més gent, com bé diu el nom són: "REFLEXIONS", amb continguts senzills a l'abast de tothom.

Com que tinc molt de material, l'any passat amb motiu del dia del pare, vaig imprimir un dossier amb algun tema, però en general "frases" i el vaig etiquetar amb el nom de "222 PENSAMENTS", els seus beneficis van anar destinats als dos menjadors d'acollida que hi ha a Vic "CÀRITAS I EL TUPÍ."

El passat NADAL 2011, vaig imprimir el segon dossier amb temes humans i solidaris relacionats amb aquelles festes "poc parlava de religió", però si amb continguts de reflexió. La portada i alguns dibuixos interiors, els va fer la "NINOTAIRE VIGATANA PILARIN BAYÉS" i li vàrem posar el nom de: NADAL ÉS EL QUE TU VOLS QUE SIGUI". En venguérem molts. També va anar destinat als dos menjadors abans esmentats, més la ONG "Pobles Germans" que treballa pel "tercer món".

Aquests primers dies d'abril he començat a escampar el tercer dossier en motiu de St. Jordi i la Verge de Montserrat "PATRONS DE CATALUNYA". en aquesta ocasió els beneficiaris són: L'ASSOCIACIÓ SANT TOMÀS  I  ADFO", gent que treballa en el món dels discapacitats. Si esteu interessats en aconseguir-ne un al mòdic preu de 3 € el podeu demanar a alguna d'aquestes associacions o bé en algunes botigues de Vic i pobles de la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari