Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dijous, 15 de març del 2012

2n. TEMA DEL DIA DEL PARE estem a les portes de Sant Josep

Ja fa temps un home va castigar a la seva filla de quatre anys per malbaratar un rotlle de paper de color daurat. A casa, els diners eren escassos en aquells moments i el pare va esclatar fet una fúria al veure la seva filla mirant d'embolicar una capsa.

Malgrat tot, la nena li va portar el regal al seu pare el matí següent i li va dir:

AIXÒ ÉS PER A TU, PARE!    - Ell es va sentir avergonyit de la seva reacció furiosa de la nit abans, però va tornar a esclatar quan va veure que la caixa estava buida. L'home va tornar a cridar a la seva filla, tot dient-li:

Que no saps que quan se li dóna un regal a algú, se suposa que hi ha d'haver alguna cosa dins la capsa?   

La menuda es va posar trista i amb llàgrimes als ulls li va dir: Oh pare! no està buida! Jo hi he posat molts petons dins, tots per a tu pare!

El pare volia fondre's en aquells moments. Va estrènyer la seva filla entre els seus braços i li va demanar que el perdonés.

No cal dir que l'home va guardar aquella capsa daurada prop del seu llit duant molts anys i sempre que se sentia abatut, agafava de la caixeta un petó imaginari i recordava l'amor que la seva filla hi havia posat dins.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada