Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dilluns, 26 de març del 2012

Evitem "APARENTAR" i tractem senzillament de "SER"

APARENTAR vol dir tenir bon aspecte, voler dissimular, fer creure el que no és, falsificar la persona. Quantes vegades les aparences ens enlluernen i ens provoquen enveges?. Però un bon dia s'esfondren com l'estàtua dels peus de fang. És difícil endevinar com és una persona, també ens podem equivocar.

Vegem un conte d'exemple: En el jardí hi havia un castanyer d'índies, el més bonic de tots, les branques semblaven resistents, amb els braços enlaire com un clam. A la primavera el seu brancatge era d'un verd intens, capçada arrodonida i les flors blanques penjades com fanalets. A l'estiu les castanyes brillaven en desprendre's de la closca punxent.

De massa mirar enlaire, no miràvem el tronc, semblava fort, però un dia s'observà un decaïment de l'escorça, en poc temps la superfície danyada anava creixent. L'arbre estava podrit per dins, ja no ho podia dissimular, calia tallar-lo. L'aigua havia anat fent camí per dins, amb prou feines s'aguantava. 

Mort, ben mort, quina pena "Valent per fora i acabat per dins".  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada