Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dijous, 29 de març del 2012

A VOSALTRES JOVES

És un tema dur, és el resum de l'escrit d'un periodista que va cobrir un accident de trànsit l'any 1997, en va recollir aquestes paraules i les va publicar amb l'idea "de salvar vides".

Vaig anar de festa mare, sempre recordo les teves paraules: No beguis alcohol. Si mare, et vaig fer cas, vaig estar orgullosa de la meva voluntat, el teu consell va ser correcte.

Quan la festa va acabar vaig agafar el cotxe amb el convenciment d'arribar bé a casa, poc imaginava el que m'esperava. Ara mare, estic aquí tirada a la carretera, sento una veu llunyana que diu: "El noi que ha provocat l'accident anava begut".

Estic envoltada de sang i aguanto per no plorar, sento els metges que diuen: "Aquesta noia morirà". Com és possible mare, que ell hagi agafat el cotxe begut i ara sigui a mi que em toca morir?.

Mare, digues al pare que sigui fort, a la meva germana que sigui valenta, que segueixi els teus consells. Tinc molta por mare, estic aquí sola i m'estic ofegant, US ESTIMO MOLT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada