Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dissabte, 3 de març de 2012

L'ART DE LA PAU

Que cap poble s'alci contra l'altre i que, en comptes d'aprendre l'art de la guerra, aprenguem  "L'art de la PAU".

Però, és que PAU, no és la fi d'una guerra. PAU és la fi d'una renyina familiar, d'amistat, de veïs... PAU vol dir comprendre a l'altre. PAU és estimar. PAU és perdonar. PAU és dialogar. PAU és un exercici de solidaritat i justícia, és un estira i afluixa. La PAU comença en el nostre viure de cada dia. PAU és un cùmul de petites coses, vegem:

CONTE:  Avui m'he endinsat en un supermercat, hi havia prestatgeries plenes de SINCERITAT, COMPRENSIÓ, BONDAT, TENDRESA, PACIÈNCIA, TOLERÀNCIA, HONESTEDAT, SOLIDARITAT, ESPERANÇA, fins i tot de ROMANTICISME.

També hi havia grans caixes d'ORGULL, RÀBIA, INTOLERÀNCIA, RANCOR, GELOS, SOLEDAT, INFELICITAT, VIOLÈNCIA, jo he passat de llarg, però penseu que hi havia gent qure ho comprava.

Més enllà he tornat a trobar coses que m'agradaven, caixes d'ESTIMACIÓ, D'ALEGRIA, D'AMISTAT, VOLUNTAT I MOLTES DE PAU. Però al final m'he decidit a comprar UN GRAN COR, perquè ho puguem guardar tot dins.

Per fi m'han aconsellat comprar una gran dosi d'un ingredient molt especial "SOMRIURES", i m'han dit que els fem servir en qualsevol moment de la vida. Amb PAU a l'ànima, amb amor i bondat dia rera dia. Així és com podem posar la primera pedra per la PAU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada