Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dijous, 1 de març del 2012

EL RIURE I EL SOMRIURE

Són activitats excel·lents, fer-ho sovint és bo perquè mou, contrau i estira tots els músculs de la cara i a més millora l'aspecte i la textura de la pell. A la cara hi tenim una quarantena de músculs alimentats per una complexa xarxa de vasos sanguinis enganxats a la pell que són capaços de generar les manifestacions d'expresivitat més atractives, fascinants, avorrides, relaxants o rabiüdes d'una persona.

El riure genera salud i bé a tothom, és un do de la naturalesa, millora l'estat d'ànim i de tot el cos en general. Molta gent es preocupa per anar al gimnàs i posar a punt la musculatura del cos, poca gent pensa a donar una mica de vida a la cara. És a més un exercici respiratori, oxigena els pulmons i de retruc també el cervell.

Obrim i tanquem els ulls, movem els llavis, donem vida a les galtes a no perdre volum i a la pell elasticitat, prevenim que surtin arrugues. Si a més pot anar acompanyat d'algun petó i abraçada encaràs és molt millor.

Una persona amb cara somrient fins i tot és més bonica, una cara seriosa, imposa i costa que t'hi apropis, algú ho confon amb més respecte i no és així.

Consigna: riure i somriure fa falta a tothom, pot tenir més valor que cap paraula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada