Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

diumenge, 11 de març del 2012

ALGUNES  REFLEXIONS  PERSONALS

  1. La perfecció és una neurosis. Quan volem fer-ho tot molt bé i controlar-ho tot, és una neura. En canvi si ens donem permís per ser normals i deixar que hi fiquem la pota, som humans.
  2. En néixer hem rebut moltíssimes capacitats i diuen que la majoria de la gent es mor havent-ne  fet servir només el 10%. Persones per ex. com Einstein i grans investigadors en van desenvolupar només el 16%, és una pena, així resulta que la majoria marxem gairebé amb el precinte encara posat.
  3. El drama de la nostra vida és que intentem tenir moltes coses, anem augmentant les nostres necessitats i al final es converteixen en desitjos. Aquests són com un pou sense fons, que mai acabarem d'omplir.
  4. Hauríem de tenir la ment ben oberta. Diuen que una persona normal en un dia pot tenir aproximadament 60.000 pensaments. El 10% solen ser positius i el 90% repetitius, aburrits o culpant als altres. Els pensaments negatius ens treuen frescura i vitalitat, vivim preocupats. Hem de viure amb la ment sana i gaudir del moment.
  5. Cada dia ens regalen una pàgina en blanc, procurem anotar-hi moments importants que hem viscut, pot ser interessant. Recordem dues coses positives d'alguna persona que hem parlat. Dos moments que ens hem deixat estimar. I si has tingut algun moment personal de silenci, sinó és així el pots trobar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada