Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dijous, 8 de març del 2012

QUÈ VOL DIR TENDRESA?

És un sentiment pel que fa a l'afecte i a l'amor. Sobretot perquè els cors no s'endureixin per mantenir-se tendres, s'ha de practicar, com?

Cada dia fer molts petons i abraçades, despertar dolcesa i saber-la encomanar. Massa sovint aquests contactes quan els fills es fan grans van disminuint. Els pares haurien de ser els mestres de l'efecte, això difícilment s'aprèn a l'escola.

El senzill contacte amb les persones estimades pot fins i tot ajudar en la salut, no és sols físic i agradable, sinó que és necessari i obre les portes a d'altres sentiments i reforça l'auto estima. Moltes persones que arriben a delinquir, si coneguéssim les seves vides, de ben segur estan mancats d'afecte.

Tots tenim un gran potencial d'amor dins nostre i ens cal saber-lo treure, aquest amor retingut i no saber-lo expressar corre perill de convertir-se en dolor. Molts problemes físics tenen arrels d'angoixes i disgustos. Un petó i una abraçada poden fer meravelles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada