Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimarts, 6 de març del 2012

EXPLOTACIÓ  INFANTIL  -  ESCLAVATGE  -  PROSTITUCIÓ

Dos temes molt tristos i greus per a la reflexió.

En primer lloc, per culpa de la incultura dels pares i la extrema pobresa, les màfies se'n aprofiten a fi de que venguin les seves filles prometen un lloc de treball a la ciutat.

En segon lloc, com és possibles que els humans siguem tan cruels?

Al Nepal cada any són venudes dotze mil nenes. Segons UNICEF a molts llocs d'Àsia en són víctimes d'aquest negoci centenars de milers de menors.

El llibre "VENUDA" d'Editorial Cruïlla ens explica amb tot detall la vida d'una nena de tretze anys que la porten al lloc on ha de treballar, una casa plena de nenes com ella, de seguida descobreix que la seva feina no serà netejar, sinó prostituir-se. Al principi lluita, no vol, però amb les amenaces de la seva mestressa veu que no te cap altre remei. Així comença la seva estada i el seu patiment a la "Casa de la Felicidad", un bordell de Calcuta.

La mestressa li diu: T'hauràs d'emportar homes a la teva habitació i faràs tot el que et demanin... És un llibre molt dur i la realitat del que està passant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada