Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimecres, 29 de febrer del 2012

EL CAMÍ DE LA FELICITAT

Un petit esbós del llibre d'aquest nom de  Bernard Benson  - Editorial Claret  -

Una vegada hi havia dos homes amb un telescopi molt capficats. Un mirava sempre endavant, no feia més que planificar, preocupar-se, era el senyor PREVISIÓ. L'altre guaitava sempre endarrere, generalment es lamentava, era el senyor RETROVISOR.

Hem de mirar sempre el present, viure ara i aquí, podem mirar endavant amb atenció per saber on anem i també endarrere per aprendre d'allà on hem estat, però viure aquest precís moment. El demà ja arribarà i l'ahir ja ha fugit, així que tot el que tenim és l'avui i no el podem desaprofitar.

Aquest dia i aquest JO, són un fet únic en l'univers, per tant cal aportar cada dia tot el bé que puguem i recordar que "AVUI ÉS EL FRUIT DEL PASSAT I LA LLAVOR DEL FUTUR" i ens llevem  pensant que   "AVUI ÉS EL PRIMER DIA DE LA RESTA DE LA MEVA VIDA".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada