Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dissabte, 4 de febrer del 2012

L'AMOR DÓNA SENTIT A LA VIDA

ESTIMAR: significa dedicació, és un exercici de jardineria, arrancar tot allò que ens fa mal, posar-hi adobs, regar-ho sovint i cultivar-ho. Ser pacients, acceptar a les persones tal com són, valorar-les, respectar-les.

Tots tenim un potencial d'amor per compartir, per posar al servei dels altres. El que passa és que de vegades el tenim molt ben guardat. Obrim de bat a bat la porta del nostre cor i podrem encomanar-lo.

  • AMOR, és obrir la porta, si és que encara no està oberta.
  • AMOR, pot ser fins i tot el tragecta d'una llàgrima.
  • AMOR, pot ser qualsevol paraula i omplir de joia una ànima.
  • Si obsevem, veure'm multitud de mirades "orfes d'amor".
  • L'AMOR és com l'aigua, si no hi ha res que l'agiti "es podreix".
  • La grandesa d'una vida es mesura per la capacitat d'estimar.
  • Cerquem en els altres guspires d'amor, no perdem el temps criticant-los.
Aquesta societat ens dón facilitats per fer l'amor, però no per enamorar-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada