Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dissabte, 25 de febrer del 2012

PETITES REFLEXIONS

Molt sovint en el jardí hi surten herbes qualsevol que costa de fer-les desaparèixer, però de vegades fan flors o bé estan dotades d'excel.lents propietats medicinals. Ens passa igual amb les persones, no sabem descobrir les virtuts amagades que tenen.

                                          ==============================

Si el nostre DESITJAR és més pesant que el nostre TENIR, sempre restarem a sota, serem infeliços, no és bona l'ambició desmesurada. En canvi si el nostre DESITJAR és menor, sempre estarem bé. Procurem aconseguir allò que DESITGEM, però si no és possible, o no podem, llavors conformem-nos amb el que ja tenim.

                                         ===============================

Hi havia un noi plantat a la cantonada d'un carrer rient com un boig.
De què rius? Li va demanar un transeünt.
De com n'és de neci el comportament humà - va respondre - Veus aquesta pedra que hi ha al mig del carrer? Des que he arribat aquí aquest matí, deu persones hi ha ensopegat i l'han maleït, però ningú s'ha pres la molèstia de retirar-la perquè no hi ensopegués ningú més-

                                          ===============================


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada