Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dilluns, 20 de febrer de 2012

RECORDANT   L'ÍNDIA

Ahir no em vaig deixar perdre la pel·lícula KATMANDU, vivències d'una mestra de Ripoll. No sé quina part hi havia de real i quina de ficció, desconec al detall aquesta història, però si que vaig reviure la meva experiència a l'Índia, gràcies a MANS UNIDES de ja fa una colla d'anys, de les visites que vaig fer als barris de barraques, a les escoles, que en vaig visitar moltes, de les primeres pedres que vaig posar a nous projectes que des d'Espanya s'havien acceptat i del control i revisió de projectes en actiu, de la seva cultura, les seves creences, del tema dels intocables... Us la recomano, són las vivències d'una dona lluitadora en uns barris molt pobres. 

Quan el sincer amor traspassa les fronteres del convencional i de l'humà, quan dónes de tot cor i res esperes i en tot hi veus el teu germà. És aquest el moment que l'alegria es fa més sensible, el voler participar en fer un món més gran, perquè sols la pau serà possible, quan sapiguem compartir tot estimant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada